2005 yılında kurulan Ballıca Derneği yeni başkanını seçti.
27 Aralık 2014 tarihinde İstanbul Of Hayrat Vakfında yapılan 4.Olağan Genel Kurulunda dernek başkanlığına Adem Ballı oy birliğiyle seçildi.
Ballıca Derneği 2005 yılında Ali Ulusoy’un kurucu başkanlığında faaliyetlerine başlamış ve günümüze kadar faaliyetini başarıyla sürdürmüştür. Daha sonra Nasuhi Günay yönetiminde faaliyetlerine devam eden Ballıca Derneği Başkanlığı için 27 Aralık 2014 tarihinde İstanbul Of Hayrat Vakfında 4. Olağan Genel Kurul gerçekleştirildi. Genel Kurulda tek aday olarak seçime giren Adem Ballı oy birliğiyle başkanlığa seçildi.
Adem Ballı Başkanlığı’nda oluşturulan yeni yönetim kurulu ilk toplantısını Bayrampaşa’da yaparak görev dağılımı gerçekleştirdi. Ayrıca toplantıda derneğin yeniden yapılanması ve yapılacak hizmetler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.
Başkan Adem Ballı yaptığı konuşmada; “Derneğimiz 2005 yılında Ali Ulusoy’un öncülüğünde büyük uğraşlarla İstanbul Fatih’te kuruldu. Biz tüm arkadaşlarımız ile birlikte bu süreçlerde her zaman derneğimizin yanında olduk, çalışmalara katıldık ve katkıda bulunmaya çalıştık. Sıkıntılı süreçlerden geçen derneğimizin en son başkanlık görevini yapan büyüğümüz Nasuhi Günay başta olmak üzere, bu güne kadar derneğimizde yöneticilik yapan tüm üyelerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Hepsinden allah razı olsun. Ben ve yeni yönetim kurulu üyelerimiz almış olduğumuz bu hizmet bayrağını en iyi şekilde taşımak gayretinde olacağız ve tüm Ballıcalıların desteği ile derneğimizi daha iyi noktalara taşımak için var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.
Başkan Ballı sözlerini şöyle tamamladı.: “Ballıca’da nüfusun azalması nedeniyle Belediyemizin kapanmasıyla derneğimizin önemi daha da artmıştır. Bu bilinç ve azimle çalışmalarımızı sürdürüp hemşehrilerimizin sorunlarını çözüme kavuşturma ve onlara en iyi hizmeti verebilme adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz”
Ballıca Derneğinin yeni yönetim kurulu ve görev dağılımı şöyle;
1.Adem Ballı Başkan
2.Hüseyin İnan Başkan Yardımcısı
3.Ahmet Yavuz Başkan Yardımcısı
4.Muammer Kuzu As Başkan
5.Necati Ballı Genel Sekreter
6.Ali Kuzu Kulüp Sözcüsü
7.Cengiz Aktürk Muhasip Üye
8.Müslüm Yavuz Yönetim Kurulu Üyesi
9.Cüneyt Albayrak Yönetim Kurulu Üyesi
10.Mehmet Keleş Yönetim Kurulu Üyesi
11.Mehmet Albayrak Yönetim Kurulu Üyesi
12.Sami Keleş Yönetim Kurulu Üyesi
13.Seyfettin Çakır Yönetim Kurulu Üyesi
14.Serkan Banzaroğlu Yönetim Kurulu Üyesi
15.Ramazan Balcı Yönetim Kurulu Üyesi
Adem Ballı Kimdir;
1979 yılında Trabzon’un Of ilçesi, Ballıca Köyünde doğdu. İlk ve orta öğretimini İstanbul Şirinevler ilköğretim okulunda tamamladı. Fatih Ahmet Rasim Lisesinden 1997 yılında mezun oldu.
1997 tarihinde Atılım İnşaat firmasına sekreter olarak işe başladı ve bu firmada sırayla ihale işleri ve satınalma görevlerini yaptıktan sonra Bayrampaşa Şantiyesine müdür olarak atandı ve halen bu firmada müdürlük yapmaktadır. Evli ve 3 çocuk babası olan Adem Ballı 27.12.2014 tarihinde Of Ballıca Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’ne başkan seçildi.
Haber-Foto: Ömer Ballı