Halil Ersoy son yolculuğuna uğurlandı…

Of Ballıca Yavuzselim Barış mahalle sakinlerinden Bayram Ersoy’un babası, Necati Ersoy’un amcası Halil Ersoy dün (Pazartesi) Bursa’da (82) hakkın rahmetine kavuştu.

Halil Ersoy’un cenazesi bugün (Salı) Of Ballıca Yavuzselim mahallesi Barış camiinde ikindi namazını müteakip kılınan  namazın ardından Ballıca’daki aile mezarlığına defnedildi.

İmam Hatip Halim Bilgin’in kıldırdığı cenaze namazına Trabzon Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi Emin Bilgin, Of Belediye Başkan yardımcısı Halil Alireisoğlu, Ak Parti Of İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu, Ballıca mahalle muhtarı Recep Yavuz, Barış camii eski İmam Hatibi Özer Yılmaz, Ersoy ailesinin yakınları ve çok sayıda Ballıcalı katıldı.

Of Ballıca derneği olarak merhum Halil Ersoy’a Allahtan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabırlar diliyoruz.

Haber: Ömer Ballı
Fotoğraflar: Mesut Aktun