Safiye Keskin Ballıca’da hakka uğurlandı…

Of Ballıca merkez mahalle sakinlerinden merhum Süleyman eşi Safiye Keskin 80 yaşında tedavi gördüğü Trabzon Karadeniz Hospital hastanesinde Pazar günü saat 11.00 sularında hakkın rahmetine kavuştu.

Sebahattin, Seyfettin ve Ahmet Keskin’in anneleri olan Safiye Keskin, damar tıkanıklığı teşhisiyle hastanede ameliyat yapılmış, ardından odasında müşahede altına alınmıştı.

Cenazesi bugün (24 Temmuz Pazartesi) öğlen namazını müteakip Ballıca merkez mahalle Camiinde kılınarak aile mezarlığına defnedildi.

Cenaze merasimine Of Ballıca Derneği Yönetim kurulu üyeleri, Of Belediye Başkan yardımcısı Halil Ali Reisoğlu,  Of Belediyesi İnsan Kaynakları müdürü Yüksel Yaşar,  Of İlçe Milli Eğitim müdürü İdris Kabahasanoğlu, Ballıca mahalle muhtarı Recep Yavuz,  Ballıca eski muhtarları Yunus Albayrak, Kemal Ertuğrul Keleş ve Katip Hacıömeroğlu, Keskin ailesi ve çok sayıda vatandaşı katıldı.

Of Ballıca Derneği olarak merhumeye Allah’tan rahmet, kederli Keskin ailesine sabırlar dileriz.

Haber-Foto I Ömer Ballı