Son Haberler

Rüstem Ersoy Ballıca’da hakka uğurlandı…

Of Ballıca Lakoz sakinlerinden Hacı Dursun Ersoy oğlu Rüstem Ersoy (68) İstanbul Bayrampaşa’da hakkın rahmetine kavuştu.

Of Ballıca Lakoz sakinlerinden Hacı Dursun Ersoy oğlu, Hasan, İzzet, Mehmet ve Hüseyin Ersoy’un ağabeyleri, Dursun ve İshak Ersoy’un babaları Rüstem Ersoy yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek İstanbul Bayrampaşa’da hakkın rahmetine kavuştu.

Cumartesi günü öğle namazından sonra Bayrampaşa Muradiye camiinden helallik alındıktan sonra   Of’a gönderilen merhumun cenazesi Pazar günü Of Çarşıbaşı camiinde ikindi namazını müteakip kılınan  namazın ardından köydeki aile mezarlığında defnedildi.

Cenaze merasime Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, AK Parti Of İlçe Bakanı Mehmet Hakan Terzioğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Emin Bilgin,  MHP Of İlçe eski Başkanı Mehmet Emin Hacıkerimoğlu, Of Ballıca Derneği Yönetim Kurulu üyeleri,  İl Müdürleri, Daire Amirleri,  Of Esnafı ve kalabalık bir topluluk katıldı.

Merhuma Allah’tan rahmet, kederli Ersoy ailesine sabırlar dileriz.

Haber: Ömer Ballı
Foto : Mehmet Emin Hacıkerimoğlu