Resul Can Cumhur İttifakı Ak Parti meclis üyesi adayı…

Ballıcalı hemşerimiz Resul Çan 2019 Mali İdari Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakı Ak Parti meclis üyesi olarak 9. sıradan aday  gösterildi.

Resul Çan kimdir;
1991 tarihinde Trabzon Of’ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimlerini Of’ta tamamladı. 2014 yılında Gümüşhane Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat bölümünden, 2017 yılında Atatürk üniversitesi iş sağlığı ve güvenliği uzmanlığı bölümünden mezun oldu.

2016-2017 yıllarında özel bir şirkette yöneticilik yaptıktan sonra Gençlik ve Spor Başkanlığına bağlı Of Gençlik merkezinde eğitmen olarak görev yaptı.

Of’ta Türkiye Gençlik Vakfı  Kurucu üyelerinden olup daha sonra gönül verdiği partide Ak Parti Gençlik Kolları Yönetimine girdi. Ak Parti Of Gençlik Kollarının değişik kademelerinde görev aldı. Halen Ak Parti Of Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı ve Ak Parti Of Gençlik Kolları Tanıtım Medya Başkanlığı görevlerini sürdürmektedir.

Resul Can, 31 Mart 2019’da yapılacak  Mali İdari Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakı Ak Parti meclis üyesi olarak 9. sıradan aday olarak gösterildi.

Haber I Murat Ballı