Kaynaşma toplantıları Barış mahallesiyle başladı…

Ballıca Derneği yeni dernek merkezine taşınmasının ardından yeniden yapılanma çalışmalarına sürat le devam ediyor.

Ballıca Dernek Başkanı Adem Ballı ve yönetim kurulu üyeleri Pazar günü sabah kahvaltısında, Barış mahallesi sakinlerini Dernek merkezinde konuk etti.  Bayrampaşa’da gerçekleşen kahvaltının ardından tanışma faslına geçildi. Kahvaltıya katılanlar kendilerini tek tek tanıttı,  görüşleri soruldu. Genel anlamıyla herkes, Ballıca Derneğinin yeniden canlanmasını, faaliyetlere başlamasını desteklediklerini, bu işin devamı için gereken desteği sağlayacaklarını söylediler.

Dernek Başkan yardımcısı Ahmet Yavuz kahvaltıya katılan dernek üyelerine  yeni yapılanma ile ilgili bilgiler verdi.

Başkan yardımcısı Ahmet Yavuz’dan sonra konuşan Başkan Adem Ballı; “Öncelikle davetimize icabetiniz için sizlere tüm yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Önümüzdeki günlerde bu kahvaltılarımızı diğer mahallelerimiz ile birlikte gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Her zaman söylüyorum, bu işin asıl zorluğunu derneği ilk kuranlardır. Biz Ballıca Derneğinin kurucu üyelerine büyük katkılarından dolayı her zaman şükranlarımızı bildiriyoruz. Biz ise bu işi yeniden yapılandırarak, elimizden geldiği kadarıyla devamını sağlamaya çalışıyoruz. Bugüne kadar da bu konularda iyi destekler alıyoruz. Amacımız dernek gelirlerini mümkün olduğu kadar tabana yaymaktır. Sizlerde bu kahvaltıya katılarak bu desteğinizi verdiniz, hepinize çok teşekkür ediyorum. “ dedi.

Kahvaltının ardından dernek üyeleri akşam oynanan ve Türk Futbolunun kara gecesi ile sonuçlanan Galatasaray-Trabzonspor maçını birlikte izlediler.

Haber-Foto: Ömer Ballı