Fatma Albayrak hakka uğurlandı…

Of Ballıca Yavuz Selim  mahallesi  sakinlerinden merhum Hasan eşi, Mustafa ve Turgut Albayrak’ın annesi, Of Ballıca derneği As Başkanı Hasan Karakaş’ın anneannesi, Başkan yardımcımız Mehmet Albayrak’ın yengesi Fatma Albayrak (92) hakkın rahmetine kavuştu.

Fatma Albayrak tedavi gördüğü İstanbul Beylikdüzü Devlet Hastanesinde (22 Ocak 2019) salı günü sabah saatlerinde 92 yaşında hakkın rahmetine kavuştu.

Albayrak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak ile Yönetim Kurulu üyeleri Nuri Albayrak, Muzaffer Albayrak, Bayram Albayrak, Mustafa Albayrak ve Kazım Albayrak’ın halası Fatma Albayrak, Trabzon’un Of ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Merhumenin cenazesi (23 Ocak 2019) Çarşamba günü Of Çarşıbaşı camiinde ikindi namazını müteakip kılınan namazın ardından köydeki aile mezarlığına defnedildi.

BALLICA’DA TOPRAĞA VERİLDİ

Cenaze törenine Albayrak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak ile Yönetim Kurulu üyeleri Nuri Albayrak, Kazım Albayrak ve Muzaffer Albayrak’ın yanısıra Kredi ve Yurtlar Kurumu eski Genel Müdürü Hasan Albayrak, AK Parti il başkanı Haydar Revi, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Ak Parti Of İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu ve Trabzon Büyükşehir Belediye meclis üyesi Emin Bilgin ve çok sayıda vatandaş katıldı. AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zoroğlu ile Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Emin Kahraman ve yakınları da törende hazır bulundu. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu da törene çelenk gönderdi.

Merhumeye Allah’tan rahmet, kederli Albayrak ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Haber I Murat Ballı
Foto   I Mehmet Emin Hacıkerimoğlu