Fatih Aktürk Ak Parti İstanbul 3.Bölge aday adayı oldu…

Of Ballıcalı hemşerimiz ve Derneğimiz üyesi Fatih Aktürk Ak Parti İstanbul 3. Bölgeden aday adayı oldu. Değerli hemşerimize başarılar dileriz.

FATİH AKTÜRK ÖZGEÇMİŞ

1982 yılında Trabzon’ un Of ilçesinde dünyaya gelen Fatih AKTÜRK ilk, orta ve lise eğitimini Of’ ta tamamladı. Of İmam Hatip Lisesi’ nin ardından Celal Bayar Üniversitesi Salihli Meslek Yüksek Okulunda Dış Ticaret bölümünü bitirdi. 2005 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde İşletme Yüksek Lisansını 2008 yılında tamamladı.

Çalışma hayatına 2004 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Halk Ekmek A.Ş.’de Yazı İşleri Personeli olarak başladı. Halen İnsan Kaynakları Şefi olarak aynı kurumda görevini sürdürmektedir. Yönetim – Organizasyon, Endüstriyel İlişkiler, Sosyal Güvenlik Mevzuatı, İşçi İşveren İlişkileri başlıca uzmanlık alanları arasında yer almaktadır.

2015 yılında Öz Gıda İş Sendikası ile birlikte yürütülen ‘’Gıda Sektöründe Genç İşgücünün Yeterliliğine Dayalı Eğitim Müfredatı Hazırlama ve ‘‘Gıda Sektöründe Yeterliliğe Dayalı Sınav ve Belgelendirme Merkezi Kurulması’’ Projelerinde komite üyesi olarak görev aldı. Proje kapsamında Fransa’daki gıda işletmeleri, Mesleki Yeterlik Kurumu ve Mesleki Eğitim Merkezlerini incelemek üzere Fransa’ya gerçekleştirilen çalışma ziyaretinde yer aldı.

2010 – 2014 yılları arasında Trabzon’ da yayın yapan yerel bir gazetede köşe yazarlığı yaptı.

Türkiye Gençlik Vakfı ve İbn Haldun Üniversitesi tarafından düzenlenen Genç Yönetici Okulu programını 2018 yılında başarı ile tamamlayarak sertifika almaya hak kazandı. Halen İstanbul Arel Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Ana Bilim dalı Yönetim – Organizasyon bölümünde doktora eğitimine devam etmektedir. Evli, orta derecede İngilizce bilmektedir.

Haber I  Ballıca Derneği