Abdüşşekür Ulusoy İstanbul’da hakka uğurlandı…

Of Ballıca merkez mahalle sakinlerinden, Of Ballıca Derneğimizin kurucu Başkanı Ali Ulusoy’un babası, Yönetim kurulu üyemiz Halil Nurullah Ulusoy’un dedesi, Mehmet, Kemal ve Ahmet Ulusoy’un ağabeyleri Abdüşşekür Ulusoy (92) İstanbul’da hakkın rahmetine kavuştu.

Rahmetli Abdüşşekür Şekür Ulusoy hastalığı nedeniyle Göztepe Fatih Sultan Mehmet Hastanesinde yaklaşık bir aydan buyana tedavi görüyordu.

Ulusoy’un cenazesi 27.07.2018 Cuma günü ikindi namazını müteakip Kocatepe camiinde kılınarak Eyüp Sultan mezarlığına defnedildi.

Cenaze namazına Ak Parti İzmit Milletvekili Sami Çakır, Of Ballıca Derneği yönetim kurulu üyeleri, Of Ballıca Belediye eski Başkanı Ömer Albayrak, Ballıcalı iş adamları, İstanbul Milli Eğitim Müdür eki yardımcısı Hamit Çakır, Cumder Başkanı Yaşar Çakır, Ulusoy ailesi, Ballıcalılar ve kalabalık bir topluluk katıldı.

Değerli büyüğümüz Şekür Ulusoy’a Allah’tan rahmet, Ulusoy ailesi ve yakınlarına sabırlar dileriz.

Haber I Ömer Ballı