46 yıl sonra Ballıca’yı ziyaret etti…

1970-72 yılları arasında Of Ballıca İlkokulunda öğretmenlik yapan Kırşehirli Bayram Uzun 46 yıl aradan sonra eşi ile birlikte Ballıca’yı ziyaret etti.

Birkaç gün Ballıca’da misafir edilecek Bayram Uzun hoca, 46 yıl önceki öğrencileriyle buluştu. 1970-72 yıllarında Ballıca İlköğretim okulunda öğrencisi olan Emin Bilgin, Haydar Bayrak, Cafer Kansızoğlu ve Yılmaz Balcı ile buluşan Öğretmen Bayram Uzun, öğrencileri  eski günleri yad etti. Kırşehirspor’da bir dönem futbol oynayan Bayram Uzun, 1972 yılında Ballıca’nın Dumlusu ile  oynadığı ve 7-4 yendiği maçın tarihi fotoğraf karesinde yer aldı.

Bayram Uzun, Ballıca’da kendisine evi ve aracını tahsis eden Kenan Albayrak’a, ikramları için Emin Bilgin’e ve tüm gezilerde kendisine rehberlik yapan Yılmaz Balcı’ya ayrıca teşekkür etti.

Of Ballıca Derneği sosyal medya adreslerini de ilgi ile takip eden 70 yaşındaki Bayram Uzun ve eşine 46 yıl sonra Ballıcamızı  ziyaretleri için teşekkür eder, sağlıklı yaşamlar dileriz.

Haber I Ömer Ballı
Foto I Yılmaz Balcı